Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос не остана доволен от въпрос свързан с Жозе Моуриньо по време на пресконференцията преди финала на световното клубно първенство утре. 

Кралския клуб ще се изправи срещу Ал Аин в търсене на трофея, но репортерите се интересуваха и от мнението на футболиста относно слуховете, че Моуриньо може да се върне в Реал, след като в началото на седмицата бе освободен от Манчестър Юнайтед. 

„Не съм аз този, който решава кой ще е треньор на Реал Мадрид. Изминаха 5 години без Моуриньо, но пак продължаваме да говорим за него. В крайна сметка имаме шанс да спечелим отличие, а въпреки това темата е Моуриньо. Трябва да уважаваме Солари и треньорите, с които работи. Капитанът не избира кой да води отбора” заяви Рамос. 

„Сега имаме възможност да спечелим за трети път световната клубна титла и нищо друго не е важно. Желанието ни е да триумфираме и това ще бъде 20-ата ми купа. 23 са, ако броим и тези с националния отбор. Никога не съм си представял, че ще постигна подобно нещо. Целта е да стана най-успешният играч в историята на Реал и се надявам да го постигна” добави защитникът.